Bungo-piiri

Vaasanpuistikko 3 E

Vaasan suomalaisen seurakunnan Bungo-piiri on aktiivinen naisten ryhmä, jonka sydäntä lähellä ovat erityisesti Tansanian naiset ja lapset.
Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa.

Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo Vaasanpuistikko 3 E, 1 krs, rippikoululuokka.
Erilaisilla myyjäisillä ja tapahtumilla kerätään tuottoa Tansaniaan toimitettavaksi.

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuro/ brunssi ja kahvit sekä virkistävää seuraa!

Huutoniemen kirkon sisäpiha

Martin kesäkahvila

Kolmatta kesää peräkkäin Huutoniemen kirkolla on kohtaamispaikka kaikille kesän ajan kaksi kertaa viikossa.

Huutoniemen kirkon sisäpiha

Martin kesäkahvila