Perhemessu

Huutoniemen kirkko

"Loista, pieni kynttilä, loistathan. Näytä meille tie halki maailman."

Adventin iloisessa perhemessussa sytytetään ensimmäinen adventtikynttilä, lauletaan Hoosianna ja valmistaudutaan joulun odotukseen. Vietämme myös pyhäkoulun joulujuhlaa. Messun jälkeen on maksuton puuro- ja piparitarjoilu. Messua toteuttamassa ovat lapsikuorot Gaudium Sonos ja Piccolit, kanttorit Tuija ja Johanna, lastenohjaajat Arja, Marita ja Sari, papit Timo ja Anne, pyhäkoulusihteeri Monika, pyhäkoulunohjaajia, kerholaisia ja pyhäkoululaisia.

Kirkkoauto: Vanhan Vaasan pappila klo 9 - Kräklundinkatu - Vanhan Vaasan katu - Ristinummen ostoskeskus 9.15- Vanhan Vaasan katu - Emännänkatu - Erämiehenkatu - Kappelinmäentie - Radiotie - Huutoniementie - Välitie-Huuhkajankatu-Teeriniemenkatu-Haukankatu-Linnustajantie-Keskuskatu-Huutoniemen kirkko.

Huutoniemen kirkkopyhäkoulu

Pyhäkoulu jumalanpalveluksen aikana