Palosaaren eläkeläispiiri

Palosaaren seurakuntatalo

Eläkeläinen, tule mukaan toisten ikäistesi seuraan! Toivonkulmassa Palosaaren seurakuntatalolla kokoontuu joka toinen tiistai iloinen joukko 65+ -ikäisiä naisia ja miehiä.

Piiri on kaikille eläkeläisille avoin. Sen toimintaan voi tulla tutustumaan ilmoittautumatta - vaikka vain kerran tai sitten jäädäkseen. Ohjelmassa on muun muassa rupattelua ajankohtaisista teemoista, kahvihetki, hartaus ja hengellisiä lauluja. Kahvimaksu on 2 euroa.

Tiedustelut: diakoni Päivi Ahvenvaara puh. 044 480 8267.

Koulukatu 26-28

Kylväjä-piiri

Kylväjä-lähetyspiiri tukee erityisesti lähetysjärjestö Kylväjän kautta tehtävää työtä Etu-Aasiassa, kuten nimikkolähettiemme Saara ja Tomas Bengtssonin työtä Bangladeshissa.

Café Proosa, Pääkirjasto

Perjantaikävely

Kokoontuu parillisten viikkojen perjantaina kaupunginkirjaston kahvilaan klo 10.15, jossa lyhyt info ja aamun sana. Kävelemään lähdetään klo 10.45. Kävely kestää noin tunnin.

Luther-talo, Kirkkopuistikko 10

Luther-talon lähetyspiiri

Luther-talon lähetyspiirissä muistetaan erityisesti SLEY:n tekemää lähetystyötä Japanissa.