Palosaaren eläkeläispiiri

Palosaaren seurakuntatalo

Eläkeläinen, tule mukaan toisten ikäistesi seuraan! Toivonkulmassa Palosaaren seurakuntatalolla kokoontuu joka toinen tiistai iloinen joukko 65+ -ikäisiä naisia ja miehiä.

Piiri on kaikille eläkeläisille avoin. Sen toimintaan voi tulla tutustumaan ilmoittautumatta - vaikka vain kerran tai sitten jäädäkseen. Ohjelmassa on muun muassa rupattelua ajankohtaisista teemoista, kahvihetki, hartaus ja hengellisiä lauluja. Kahvimaksu on 2 euroa.

Tiedustelut: diakoni Päivi Ahvenvaara puh. 044 480 8267.

Huutoniemen kirkko

Aamupiiri

Sanaa ja säveltä kahvikupposen äärelle eläkeläisille! Avoin kaikille.

Koulukatu 26-28

Kylväjä-piiri

Kylväjä-lähetyspiiri tukee erityisesti lähetysjärjestö Kylväjän kautta tehtävää työtä Etu-Aasiassa, kuten nimikkolähettiemme Saara ja Tomas Bengtssonin työtä Bangladeshissa.

Luther-talo, Kirkkopuistikko 10

Luther-talon lähetyspiiri

Luther-talon lähetyspiirissä muistetaan erityisesti SLEY:n tekemää lähetystyötä Japanissa.