Joulun rauhaa - Sepänkylän flikkojen joulukonsertti

la 23.11. kello 18.00

Palosaaren kirkko

Lauluyhtye Sepänkylän Flikat kutsuu kaikki rauhoittumaan tunnelmallisten joululaulujen äärelle. Joulun rauhaa -konsertin ohjelmistossa on vanhojen klassikoiden lisäksi myös uudemman ajan joululauluja. Konsertissa kuullaan myös jouluisia saksofonitulkintoja, joita tulee tarjoilemaan illan vieraileva solisti Clark Jakobsson. Sepänkylän Flikkoja johtaa ja säestää Jarkko Lahti.

Konsertin otsikko Joulun rauhaa on lainaus ohjelmassa kuultavasta John Lennonin -Yoko Onon tunnetusta joululaulusta Happy Christmas. Konsertin ohjelmarunko on rakentunut siten, että laulajat ovat saaneet esittää omia joululaulutoiveitaan. Jarkko Lahti on tehnyt toivelauluihin uudet sovitukset. Nimisävelmän lisäksi kuullaankin muiden muassa Jari Levyn Paimenen yösoitto, Jari Leskisen - Pertti Reposen Kun jouluyö taas saa ja Carola Häggkvistin Taivas sylissäni sekä monia muita rakastettuja kappaleita.
Puhe Outi Klapuri.

Konsertin järjestää Vaasan suomalainen seurakunta. Sisäänpääsy on ilmainen, mutta ohjelmalehtisiä voi halutessaan ostaa ovelta.


Järjestäjä

Vaasan suomalainen seurakunta

Katso myös

la 1.2. klo 19.00

Vaasan kirkko

Rivorera-mieskuoron konsertti

Virtuoosinen lauluyhtye Rivorera esittää Suomen yleisölle perinteisen georgialaisen musiikin helmiä.
su 2.2. klo 18.00

Vaasan kirkko

Valoisa huominen -tapahtuma

Valoisa huominen -tapahtuma Yhteisvastuukeräyksen hyväksi
su 9.2. klo 18.00

Vaasan kirkko

Yhdessä ystävän kanssa -konsertti

Yhdessä ystävän kanssa -konsertin järjestää Vaasan Lions Club Family yhdessä seurakunnan kanssa.