Joulun rauhaa - Sepänkylän flikkojen joulukonsertti

Palosaaren kirkko

Lauluyhtye Sepänkylän Flikat kutsuu kaikki rauhoittumaan tunnelmallisten joululaulujen äärelle. Joulun rauhaa -konsertin ohjelmistossa on vanhojen klassikoiden lisäksi myös uudemman ajan joululauluja. Konsertissa kuullaan myös jouluisia saksofonitulkintoja, joita tulee tarjoilemaan illan vieraileva solisti Clark Jakobsson. Sepänkylän Flikkoja johtaa ja säestää Jarkko Lahti.

Konsertin otsikko Joulun rauhaa on lainaus ohjelmassa kuultavasta John Lennonin -Yoko Onon tunnetusta joululaulusta Happy Christmas. Konsertin ohjelmarunko on rakentunut siten, että laulajat ovat saaneet esittää omia joululaulutoiveitaan. Jarkko Lahti on tehnyt toivelauluihin uudet sovitukset. Nimisävelmän lisäksi kuullaankin muiden muassa Jari Levyn Paimenen yösoitto, Jari Leskisen - Pertti Reposen Kun jouluyö taas saa ja Carola Häggkvistin Taivas sylissäni sekä monia muita rakastettuja kappaleita.
Puhe Outi Klapuri.

Konsertin järjestää Vaasan suomalainen seurakunta. Sisäänpääsy on ilmainen, mutta ohjelmalehtisiä voi halutessaan ostaa ovelta.

Vaasan kirkko

Joulu, loisteesi luo - Ylioppilaskuoron ja Renascentin joulukonsertti

Vaasan ylioppilaskuoro ja Renascenti-kuoro järjestävät yhdessä joulukonsertin, jonka johtavat György Kadar ja Anne Tienhaara.

Bock's Corner

Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat Joululaulut tuo tänä vuonna toivoa heikoimmassa asemassa oleville lapsille.

Huutoniemen kirkko

Kauneimmat joululaulut

Tilaisuus on seurattavissa livelähetyksenä osoitteessa pohjalainen.fi