Suvilahden lähetys- ja eläkepiiri

Hietalahden seurakuntakoti

Suvilahden lähetys- ja eläkeläispiirit jatkavat toimintaansa yhdessä seurakuntakodilla Pitkäkatu 77.

Piirissä virkistäydytään yhdessäolosta ja keskustellaan kahvikupin äärellä päivän aiheista. Vapaaehtoinen kahviraha lähetys- ja diakoniatyölle. Lyhyt hartaus.

Mikäli haluat kuljetuksen piiriin ilmoittaudu edellisenä päivänä Arja Höykinpurolle puh. 050 584 2350. Auto lähtee klo 12.30 Suvilahdesta Porinkatu 6 ja pysähtyy Korkeamäen pysäkillä. Paluukuljetus välittömästi piirin jälkeen.

Lisätiedustelut: Riitta Pohjanpalo puh. 044 480 8270

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!

Palosaaren kirkon piha

Tilkkutäkki-kesäkirkko

Kesäisten yhteislaulujen ilta Palosaaren kirkon pihalla, sadesäällä kirkossa. Lauletaan Suvilinnun lauluja, kerätään kolehti Kirkon Ulkomaanavulle lasten koulutukseen.

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille