Kylväjä-piiri

Koulukatu 26-28

Kylväjä-lähetyspiiri tukee erityisesti lähetysjärjestö Kylväjän kautta tehtävää työtä Etu-Aasiassa, kuten nimikkolähettiemme Saara ja Tomas Bengtssonin työtä Bangladeshissa.

Piirissä kuulet seurakunnan Bengtssonien työstä Bangladeshissa. Myös muita Kylväjän lähetystyön kohteita pidetään esillä. Piiri kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Tervetuloa lähetystyön pariin mukavaan seuraan!

Lisätietoa piirin vetäjältä: Timo Holmlund puh. 040 593 0170

Lähetysyhdistys Kylväjä on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon ulkolähetysjärjestönä kutsuttu osallistumaan Kolmiykseisen Jumalan lähetykseen julistuksen ja palvelun välityksellä. Liitymme työssämme Yhteinen todistus - Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetyksen peruslinjaukseen.

Kylväjän kotisivut

Café Proosa, Pääkirjasto

Perjantaikävely

Kokoontuu parillisten viikkojen perjantaina kaupunginkirjaston kahvilaan klo 10.15, jossa lyhyt info ja aamun sana. Kävelemään lähdetään klo 10.45. Kävely kestää noin tunnin.

Luther-talo, Kirkkopuistikko 10

Luther-talon lähetyspiiri

Luther-talon lähetyspiirissä muistetaan erityisesti SLEY:n tekemää lähetystyötä Japanissa.

Luther-talo, Kirkkopuistikko 10

Luther-talon lähetyspiiri