Luther-talon lähetyspiiri

Luther-talo, Kirkkopuistikko 10

Luther-talon lähetyspiirissä muistetaan erityisesti SLEY:n tekemää lähetystyötä Japanissa.

Kirjeiden välityksellä kuulet viestejä seurakunnan nimikkoläheteiltä Päivi ja Hiroaki Yoshimuralta. Piirissä pidetään hartaus, sekä keskustellaan päivän aiheesta. Lauluilla ja yhteisellä rupattelulla kahvikupin ääressä on myös oma paikkansa.

Piiriä vetää Juhani Kajava. Tiedustelut puh. 044 480 8270/Pohjanpalo. Tervetuloa tutustumaan!

SLEY:n lähetystyöhön voi tutustua heidän kotisivuillaan

Palosaaren seurakuntatalo

Palosaaren eläkeläispiiri

Eläkeläinen, tule mukaan toisten ikäistesi seuraan! Toivonkulmassa Palosaaren seurakuntatalolla kokoontuu joka toinen tiistai iloinen joukko 65+ -ikäisiä naisia ja miehiä.

Gerbyn seurakuntakoti

Gerbyn eläkeläispiiri

Eläkeläiset kokoontuvat joka toinen keskiviikko keskustelemaan eri teemoista ja aiheista. Pientä toimintaa yhdessä, hartaus, hengellisiä lauluja ja virsiä.Kahvi 2 e

Café Proosa, Pääkirjasto

Perjantaikävely

Kokoontuu parillisten viikkojen perjantaina kaupunginkirjaston kahvilaan klo 10.15, jossa lyhyt info ja aamun sana. Kävelemään lähdetään klo 10.45. Kävely kestää noin tunnin.