Palosaaren eläkeläispiiri

Palosaaren seurakuntatalo

Eläkeläinen, tule mukaan toisten ikäistesi seuraan! Toivonkulmassa Palosaaren seurakuntatalolla kokoontuu joka toinen tiistai iloinen joukko 65+ -ikäisiä naisia ja miehiä.

Piiri on kaikille eläkeläisille avoin. Sen toimintaan voi tulla tutustumaan ilmoittautumatta - vaikka vain kerran tai sitten jäädäkseen. Ohjelmassa on muun muassa rupattelua ajankohtaisista teemoista, kahvihetki, hartaus ja hengellisiä lauluja. Kahvimaksu on 2 euroa.

Tiedustelut: diakoni Päivi Ahvenvaara puh. 044 480 8267.

Ristinummen seurakuntakeskus

Ristinummen diakoniapiiri

Laulua, hartautta, kahvihetki, osallisuutta ja osallistumista diakoniatyöhön.

Palosaaren seurakuntatalo

Palosaaren eläkeläispiiri

Gerbyn seurakuntakoti

Gerbyn eläkeläispiiri