Kirkkosaaren maisemointi Vähäkyrö

Kirkkosaari, Vähäkyrö

Kirkkosaaren maisemointi, Vähäkyrö

Osallistu kulttuurihistoriallisesti merkittävään tekoon ja tule maisemoimaan Vähänkyrön Kirkkosaaren aluetta. Paikalla on sijainnut Vähänkyrön ensimmäinen kirkko 1600-luvulla. Nyt paikalla on muistomerkki, jonka risusavotalla ja maisemoinnilla nostamme esiin. Teemme korkeintaan pari tuntia risujen raivausta, tämän jälkeen lämminruokalounas Vähänkyrön srk-talolla sekä pullakahvit. Bussi lähtee Koulukatu 26 edestä klo 9.30 aamulla, Ristinummen srk-keskuksen edessä 9.45. Paluu klo 15 aikaan. Välineet meillä on valmiina, mutta pukeudu lämpimästi! Retki on maksuton. Tarkoitettu 18-64 -vuotiaille, tällä hetkellä työelämän ulkopuolella oleville. Ilmoittaudu viimeistään 10.11. mennessä Hanna Vainionpää seurakunnan projektityöntekijä puh. 044 480 8290. Nähdään savotalla!

Vaasan seurakuntayhtymä

Cross

Säkkituolikirkko

Nuorten aikuisten oma jumalanpalvelushetki. Pohdiskelua sanan äärellä ja rentoa yhdessäoloa.

Vaasan kirkko

Joulu, loisteesi luo - Ylioppilaskuoron ja Renascentin joulukonsertti

Vaasan ylioppilaskuoro ja Renascenti-kuoro järjestävät yhdessä joulukonsertin, jonka johtavat György Kadar ja Anne Tienhaara.

Ristinummen seurakuntakeskus

Ruokakassijako ja aamupala diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakoniatyöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!