Bungo-piiri

Vaasanpuistikko 3 E

Vaasan suomalaisen seurakunnan Bungo-piiri on aktiivinen naisten ryhmä, jonka sydäntä lähellä ovat erityisesti Tansanian naiset ja lapset.
Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa.

Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo Vaasanpuistikko 3 E, 1 krs, rippikoululuokka.
Erilaisilla myyjäisillä ja tapahtumilla kerätään tuottoa Tansaniaan toimitettavaksi.

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!

Palosaaren seurakuntatalo

Palosaaren eläkeläispiiri

Eläkeläinen, tule mukaan toisten ikäistesi seuraan! Toivonkulmassa Palosaaren seurakuntatalolla kokoontuu joka toinen tiistai iloinen joukko 65+ -ikäisiä naisia ja miehiä.

Huutoniemen kirkko

Aamupiiri

Sanaa ja säveltä kahvikupposen äärelle eläkeläisille!