Pyhäpäivän retriitti

Alskathemmetin leirikeskus

Pyhäinpäivän retriitti - hiljaisuuden keidas arjen keskellä perjantaista sunnuntaihin 1. - 3. marraskuuta Alskathemmetin leirikeskuksessa.

Stressiä, väsymystä, kiirettä? Voisitko ajatella antavasi itsellesi aikaa rauhoittua ja levätä? Viikonlopun mittainen hiljaisuuden retriitti kutsuu lepäämään ja hiljentymään, kuuntelemaan itseä ja Jumalaa. Saat tulla sellaisena kuin olet; sinun ei tarvitse osata mitään erityistä. Olet vapaa kaikenlaisista velvollisuuksista ja suorituspaineista. Kukaan ei kysy miksi tulit tai mitä odotat saavasi. Sinun ei myöskään tarvitse antaa palautetta retriitin päätyttyä.

Retriittiviikonlopun täyshoitohinta on 90 €. Lisäinfoa ilmoittautumista ym. myöhemmin.

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!

Cross

Säkkituolikirkko

Säkkituolikirkko ja illanviettoa Crossissa

Huutoniemen kirkko

Diakonia- ja palvelupiiri

Kahviraha alueen diakoniatyön tukemiseen.