Pyhäinpäivän retriitti

pe 1.11. kello 17.00 - su 3.11. kello 15.30

Alskathemmetin leirikeskus

Ilmoittaudu tästä

Pyhäinpäivän retriitti - hiljaisuuden keidas arjen keskellä perjantaista sunnuntaihin 1. - 3. marraskuuta Alskathemmetin leirikeskuksessa.

Stressiä, väsymystä, kiirettä? Voisitko ajatella antavasi itsellesi aikaa rauhoittua ja levätä? Viikonlopun mittainen hiljaisuuden retriitti kutsuu lepäämään ja hiljentymään, kuuntelemaan itseä ja Jumalaa. Saat tulla sellaisena kuin olet; sinun ei tarvitse osata mitään erityistä. Olet vapaa kaikenlaisista velvollisuuksista ja suorituspaineista. Kukaan ei kysy, miksi tulit tai mitä odotat saavasi. Sinun ei myöskään tarvitse antaa palautetta retriitin päätyttyä.

Retriittiviikonlopun täyshoitohinta on 90 €.

Ilmoittautuminen 2.9. alkaen ilmoittautumislinkin kautta.

Lisätietoa antaa Eva Thölix, 044 480 8227

Koulukatu 26-28

Eläkeläisten ruokailu

Tervetuloa edulliselle lounaalle muiden eläkeläisten kanssa.

Vaasan kirkko

Kirkkomusiikin päivä

Lauletaan yhdessä! - kirkkomusiikin päivä

Valtakunnallista kirkkomusiikin päivää vietetään torstaina 19.9. eri puolilla Suomea. Tarkoituksena on tehdä kirkon musiikkia ja musiikkitoimintaa tutuksi sekä samalla madaltaa seurakuntalaisten osallistumisen kynnystä osallistua.
Vaasassa kirkkomusiikin päivän tapahtumat keskittyvät Vaasan kirkkoon. Olet tervetullut laulamaan virsiä, kuuntelemaan musiikkia tai osallistumaan avoimiin kuoroharjoituksiin seurakunnan kirkkokuorojen kanssa.

Vuorikeskus, Vuorikatu 2 - 4

Torstaituokio

Hartaushetki, musiikkia ja päiväkahvit. Torstaituokio on avoin kaikille eläkeläisille. Tervetuloa!