Pyhäinpäivän retriitti

pe 1.11. kello 17.00 - ma 4.11. kello 00.00

Alskathemmetin leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Pyhäinpäivän retriitti - hiljaisuuden keidas arjen keskellä perjantaista sunnuntaihin 1. - 3. marraskuuta Alskathemmetin leirikeskuksessa.

Stressiä, väsymystä, kiirettä? Voisitko ajatella antavasi itsellesi aikaa rauhoittua ja levätä? Viikonlopun mittainen hiljaisuuden retriitti kutsuu lepäämään ja hiljentymään, kuuntelemaan itseä ja Jumalaa. Saat tulla sellaisena kuin olet; sinun ei tarvitse osata mitään erityistä. Olet vapaa kaikenlaisista velvollisuuksista ja suorituspaineista. Kukaan ei kysy, miksi tulit tai mitä odotat saavasi. Sinun ei myöskään tarvitse antaa palautetta retriitin päätyttyä.

Retriittiviikonlopun täyshoitohinta on 90 €.

Ilmoittautuminen 2.9. alkaen ilmoittautumislinkin kautta.

Lisätietoa antavat Eva Thölix, 044 480 8227 tai Timo Kaukomaa 044 480 8229.

Vuorikeskus, Vuorikatu 2 - 4

Torstaituokio

Hartaushetki, musiikkia ja päiväkahvit. Torstaituokio on avoin kaikille eläkeläisille. Tervetuloa!

Ristinummen seurakuntakeskus

Ristinummen lähetyspiiri

Piirissä on esillä eripuolilla maailmaa tehtävä lähetystyö.

Cross

Säkkituolikirkko

Nuorten aikuisten oma jumalanpalvelushetki. Pohdiskelua sanan äärellä ja rentoa yhdessäoloa.