Tyhjän sylin ilta

Palosaaren kirkko

Kaikille, joilla on kokemus tyhjästä sylistä.

Tyhjän sylin ilta on erityisesti sinulle, joka kaipaat syliisi lasta. Lasta, jonka olet menettänyt, jota et koskaan saanut tai jota vielä odotat. Illassa on musiikkia ja rukousta sekä mahdollisuus sytyttää kynttilä kaipauksen merkiksi. Illan päätteeksi on kahvi- ja teetarjoilu ja mahdollisuus luottamukselliseen keskusteluun työntekijän tai vertaishenkilöiden kanssa.

Illassa ovat mukana pastori Anne Bexar, diakoni Päivi Ahvenvaara ja Pirjo Sved. Musiikista vastaavat Valtteri Tuomisto ja Päivi Ahvenvaara, sello.

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!

Vaasan kirkko

Arkipäivän rukoushetki

Rukoile ja kiitä yhdessä toisten kanssa.

Kauppapuistikko 4

Puikot Ristissä

Puikot ristissä on joka tiistainen avoin kohtaamispaikka osoitteessa Kauppapuistikko 4, jossa sijaitsevat sekä nuorisotila Cross että uusi Lähetyssoppi.