Vaasan siniset partiopojat / Siniparrat

Cross

Siniparrat on lippukunnan pitkäaikaisjäsenistä koostuva ryhmä.

Vaasan Siniset Partiopojat/Siniparrat kohtaavat kahvittelun merkeissä joka kuukauden viimeinen keskiviikko klo 13-16. (Ei joulu-, kesä- ja heinäkuussa). Yhteyshenkilö Juhani Lehtoluoto p. 0400 709 728.

Koulukatu 26-28

Eläkeläisten ruokailu

Tervetuloa edulliselle lounaalle muiden eläkeläisten kanssa.

Vaasan kirkko

Kirkkomusiikin päivä

Lauletaan yhdessä! - kirkkomusiikin päivä

Valtakunnallista kirkkomusiikin päivää vietetään torstaina 19.9. eri puolilla Suomea. Tarkoituksena on tehdä kirkon musiikkia ja musiikkitoimintaa tutuksi sekä samalla madaltaa seurakuntalaisten osallistumisen kynnystä osallistua.
Vaasassa kirkkomusiikin päivän tapahtumat keskittyvät Vaasan kirkkoon. Olet tervetullut laulamaan virsiä, kuuntelemaan musiikkia tai osallistumaan avoimiin kuoroharjoituksiin seurakunnan kirkkokuorojen kanssa.

Vuorikeskus, Vuorikatu 2 - 4

Torstaituokio

Hartaushetki, musiikkia ja päiväkahvit. Torstaituokio on avoin kaikille eläkeläisille. Tervetuloa!