Perhemuskari

Hietalahden seurakuntakoti

Lauletaan ja soitetaan lapset ja aikuiset yhdessä, tutustutaan toisiin perheisiin. Ilmoittautuminen

Perhemuskarissa tutustutaan musiikkiin liikkuen, loruille, soittaen ja laulaen lapset ja aikuiset yhdessä. Hiljennytään yhdessä, lopuksi tarjolla iltapala. Ilmoittautumiset tiistaisin klo 16 mennessä tekstiviestillä puh. 044 480 8258. Ilmoita osallistujien määrä ja allergiat. Ryhmään mahtuu 10 perhettä kerrallaan.

Palosaaren seurakuntatalo, päiväkerho 1, I krs

Palosaaren tenavatuokio

Perhekerhossa lapset ja aikuiset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät yhdessä lastenohjaajien johdolla.

Huutoniemen kirkon sisäpiha

Martin kesäkahvila

Kolmatta kesää peräkkäin Huutoniemen kirkolla on kohtaamispaikka kaikille kesän ajan kaksi kertaa viikossa.

Huutoniemen kirkon sisäpiha

Martin kesäkahvila