Gerbyn eläkeläispiiri

Gerbyn seurakuntakoti

Eläkeläiset kokoontuvat joka toinen keskiviikko keskustelemaan eri teemoista ja aiheista. Pientä toimintaa yhdessä hartaus, hengellisiä lauluja ja virsiä. Kahviraha 2 e

Aiheena: Näillä käsillä palvelen Jumalaa. Mukana Helle Pellinen ja Lasse Vallius

ma. diakonissa
Kapteeninkatu 14-16
65200 Vaasa

Gerby, Västervik, Pukinjärvi. Kirkon Keskusteluapu Diakoniavastaanotto tiistai klo 9-11, @minnadiakonissa

Koulukatu 26-28

Kylväjä-piiri

Kylväjä-lähetyspiiri tukee erityisesti lähetysjärjestö Kylväjän kautta tehtävää työtä Etu-Aasiassa, kuten nimikkolähettiemme Saara ja Tomas Bengtssonin työtä Bangladeshissa.

Ristinummen seurakuntakeskus

Nummen olkkari

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!

Ristinummen seurakuntakeskus

Ruokakassijako ja aamupala diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakoniatyöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!