Tenavatuokio

Palosaaren seurakuntatalo

Tenavatuokio on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jossa lapset ja aikuiset toimivat yhdessä. Lastenohjaajien johdolla on hartaushetki, leikkiä, askartelua, vapaata yhdessäoloa. Seurakunta tarjoaa mehun ja kahvin muuten omat eväät. Tervetuloa vanhemmat ja isovanhemmat yhdessä lastenne kanssa.

Palosaaren seurakuntatalo, päiväkerho 1, I krs

Palosaaren tenavatuokio

Perhekerhossa lapset ja aikuiset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät yhdessä lastenohjaajien johdolla.

Huutoniemen kirkon sisäpiha

Martin kesäkahvila

Kolmatta kesää peräkkäin Huutoniemen kirkolla on kohtaamispaikka kaikille kesän ajan kaksi kertaa viikossa.

Huutoniemen kirkon sisäpiha

Martin kesäkahvila