Pianokonsertti

Palosaaren kirkko

Pianisti Mikko Heininen tulkitsee Chopinin ja Lisztin pianomusiikkia.
Konserttiin on vapaa pääsy.

Pianisti Mikko Heininen tulkitsee kahden säveltäjämestarin Frederic Chopinin ja Franz Lisztin teoksia.

Konsertin aloittaa Chopinin Balladi no. 4 f-molli. Tästä teoksesta on lausuttu, että "Se on kaikkein ylevin, intensiivisin ja hienovaraisesti voimakkain kaikista Chopinin sävellyksistä... on uskomatonta, että se kestää vain kaksitoista minuuttia, sillä kuitenkin se sisältää kokonaisen ihmiselämän kaikki kokemukset." Konsertin keskellä kuullaan Franz Lisztin teokset Pyhä Fransiskus Assisilainen saarnaa linnuille sekä Villa d'Este'n suihkulähteet. Näiden teosten myötä kuulija voi mielessään matkata linnunlaulun kautta elävän veden äärelle. Viimeisenä teoksena Heininen soittaa Chopinin Poloneesi-Fantasia As-duuri, op. 61.

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!

Cross

Sopen myyjät

Lähetyssopen vapaaehtoisena myyjänä toimimisesta kiinnostuneiden tapaaminen.

Kauppapuistikko 4

Puikot Ristissä

Puikot ristissä on joka tiistainen avoin kohtaamispaikka osoitteessa Kauppapuistikko 4, jossa sijaitsevat sekä nuorisotila Cross että uusi Lähetyssoppi.