Pianokonsertti

Palosaaren kirkko

Pianisti Mikko Heininen tulkitsee Chopinin ja Lisztin pianomusiikkia.
Konserttiin on vapaa pääsy.

Pianisti Mikko Heininen tulkitsee kahden säveltäjämestarin Frederic Chopinin ja Franz Lisztin teoksia.

Konsertin aloittaa Chopinin Balladi no. 4 f-molli. Tästä teoksesta on lausuttu, että "Se on kaikkein ylevin, intensiivisin ja hienovaraisesti voimakkain kaikista Chopinin sävellyksistä... on uskomatonta, että se kestää vain kaksitoista minuuttia, sillä kuitenkin se sisältää kokonaisen ihmiselämän kaikki kokemukset." Konsertin keskellä kuullaan Franz Lisztin teokset Pyhä Fransiskus Assisilainen saarnaa linnuille sekä Villa d'Este'n suihkulähteet. Näiden teosten myötä kuulija voi mielessään matkata linnunlaulun kautta elävän veden äärelle. Viimeisenä teoksena Heininen soittaa Chopinin Poloneesi-Fantasia As-duuri, op. 61.

Ristinummen seurakuntakeskus

Ristinummen lähetyspiiri

Piirissä on esillä eripuolilla maailmaa tehtävä lähetystyö.

Cross

Säkkituolikirkko

Nuorten aikuisten oma jumalanpalvelushetki. Pohdiskelua sanan äärellä ja rentoa yhdessäoloa.

Koulukatu 26-28

Kylväjä-piiri

Kylväjä-lähetyspiiri tukee erityisesti lähetysjärjestö Kylväjän kautta tehtävää työtä Etu-Aasiassa, kuten nimikkolähettiemme Saara ja Tomas Bengtssonin työtä Bangladeshissa.