Luther-talon lähetyspiiri

Luther-talo, Kirkkopuistikko 10

Luther-talon lähetyspiirissä muistetaan erityisesti SLEY:n tekemää lähetystyötä Japanissa.

Kirjeiden välityksellä kuulet viestejä seurakunnan nimikkoläheteiltä Päivi ja Hiroaki Yoshimuralta. Piirissä pidetään hartaus, sekä keskustellaan päivän aiheesta. Lauluilla ja yhteisellä rupattelulla kahvikupin ääressä on myös oma paikkansa.

Piiriä vetää Juhani Kajava. Tiedustelut puh. 044 480 8270/Pohjanpalo. Tervetuloa tutustumaan!

SLEY:n lähetystyöhön voi tutustua heidän kotisivuillaan

Huutoniemen kirkko

Diakonia- ja palvelupiiri

Kahviraha alueen diakoniatyön tukemiseen.

Vaasanpuistikko 3 E

Bungo-piiri

Vaasan suomalaisen seurakunnan Bungo-piiri on aktiivinen naisten ryhmä, jonka sydäntä lähellä ovat erityisesti Tansanian naiset ja lapset.
Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa. Tervetuloa sinä, joka olet kiinnostunut toiminnallisesta ryhmästä ja toiminnan kautta hyväntekeväisyydestä.

Café Proosa, Pääkirjasto

Perjantaikävely

Kokoontuu parillisten viikkojen perjantaina kaupunginkirjaston kahvilaan klo 10.15, jossa lyhyt info ja aamun sana. Kävelemään lähdetään klo 10.45. Kävely kestää noin tunnin.