Ilon askeleet

Vaasan kristillinen koulu Varastokatu 7

Ilon askelten toimintaan ovat tervetulleita laulamaan, juttelemaan ja liikkumaan lapset, nuoret ja aikuiset yhdessä.

Ilon askelten toiminta on perhetyötä, johon osallistuvat lapset, nuoret ja aikuiset yhdessä. Toimintaa on myös erikseen pojille, tytöille ja aikuisille. Syyskauden alussa yhdessä kartoitetaan mm. liikuntatoiveet ja -mahdollisuudet. Vastuutyöntekijänä on nuorisotyönohjaaja Arja-Riitta Iilahti 044 4808244 arjariitta.iilahti@evl.fi

Martin kesäkahvila

Kolmatta kesää peräkkäin Huutoniemen kirkolla on kohtaamispaikka kaikille kesän ajan kaksi kertaa viikossa. 2.7. mahdollisuus ajaa PSA-radalla.

Martin kesäkahvila

Kolmatta kesää peräkkäin Huutoniemen kirkolla on kohtaamispaikka kaikille kesän ajan kaksi kertaa viikossa. 4.7. mahdollisuus ajaa PSA-radalla.