Metsäkallion diakonia- ja lähetyspiiri

Palosaaren seurakuntatalo

Piiri on avoin kaikille diakonia- ja lähetystyöstä kiinnostuneille

Piirissä jutellaan päivän aiheista, hiljennytään hartauteen, kuullaan lähettien kirjeitä ja nautitaan yhdessäolosta.

Piirin nimi johtuu siitä, että se on kokoontunut aikaisemmin Metsäkalliossa ja vasta siirtynyt Palosaaren seurakuntatalon tiloihin. Myös muualta päin kaupunkia tulevat ovat tervetulleita piiriin. Tiedustelut: Riitta Pohjanpalo puh. 044 480 8270.

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuro/ brunssi ja kahvit sekä virkistävää seuraa!

Huutoniemen kirkon sisäpiha

Martin kesäkahvila

Kolmatta kesää peräkkäin Huutoniemen kirkolla on kohtaamispaikka kaikille kesän ajan kaksi kertaa viikossa.

Huutoniemen kirkon sisäpiha

Martin kesäkahvila