Puikot Ristissä

Kauppapuistikko 4

Puikot ristissä on joka tiistainen avoin kohtaamispaikka osoitteessa Kauppapuistikko 4, jossa sijaitsevat sekä nuorisotila Cross että uusi Lähetyssoppi.

Kohtaamispaikka on avoin joka tiistai klo 17 alkaen paitsi syyslomaviikolla 42.

Ota mukaasi keskeneräinen käsityö, tai tule opettelemaan yhdessä uutta kanssamme. Nuorisotilan tiloissa voi pelailla erilaisia pelejä. Tarjolla on myös kahvia ja teetä.

Puikot ristissä -kohtaamispaikassa mukana ovat lähetyssihteeri Riitta Pohjanpalo, nuorisotyönohjaaja Tiia Tervonen ja diakonissa Minna Hirvilammi.

ma. diakonissa
Kapteeninkatu 14-16
65200 Vaasa

Gerby, Västervik, Pukinjärvi. Kirkon Keskusteluapu Diakoniavastaanotto tiistai klo 9-11, @minnadiakonissa

Ristinummen seurakuntakeskus

Nummen olkkari

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!

Ristinummen seurakuntakeskus

Ruokakassijako ja aamupala diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakoniatyöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!

Huutoniemen kirkko

Diakonia- ja palvelupiiri