Pärnu-piirin ruoka- ja leivonnaismyyjäiset

Koulukatu 26-28

Ystävyysseurakuntamme hyväksi perinteiset ruoka- ja leivonnaismyyjäiset. Tarjolla myös broilerikeittolounas lisukkeineen.

Ruokana broilerikeitto lisukkeineen ja puolukkarahka, aikuiset 8 e, 7-12-vuotiaat 4 e. Kotiin ostaessa oma astia mukaan!
Myynnissä pitkoja, korvapuusteja, kahvikakkuja, Inkoon limppuja, sämpylöitä, tanskalaisia limppuja ja arpoja.

Alkuhartaus Alma Tuiskula.

Tilaisuuden tuotto ystävyysseurakunnalle ja inkerinsuomalaisille vanhuksille Pärnussa.

Ristinummen seurakuntakeskus

Ristinummen lähetyspiiri

Piirissä on esillä eripuolilla maailmaa tehtävä lähetystyö.

Koulukatu 26-28

Kylväjä-piiri

Kylväjä-lähetyspiiri tukee erityisesti lähetysjärjestö Kylväjän kautta tehtävää työtä Etu-Aasiassa, kuten nimikkolähettiemme Saara ja Tomas Bengtssonin työtä Bangladeshissa.

Café Proosa, Pääkirjasto

Perjantaikävely

Kokoontuu parillisten viikkojen perjantaina kaupunginkirjaston kahvilaan klo 10.15, jossa lyhyt info ja aamun sana. Kävelemään lähdetään klo 10.45. Kävely kestää noin tunnin.