Kylväjä-piiri

Koulukatu 26-28

Kylväjä-lähetyspiiri tukee erityisesti lähetysjärjestö Kylväjän kautta tehtävää työtä Etu-Aasiassa, kuten nimikkolähettiemme Saara ja Tomas Bengtssonin työtä Bangladeshissa.

Piirissä kuulet seurakunnan Bengtssonien työstä Bangladeshissa. Myös muita Kylväjän lähetystyön kohteita pidetään esillä. Piiri kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Tervetuloa lähetystyön pariin mukavaan seuraan!

Lisätietoa piirin vetäjältä: Timo Holmlund puh. 040 593 0170

Lähetysyhdistys Kylväjä on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon ulkolähetysjärjestönä kutsuttu osallistumaan Kolmiykseisen Jumalan lähetykseen julistuksen ja palvelun välityksellä. Liitymme työssämme Yhteinen todistus - Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetyksen peruslinjaukseen.

Kylväjän kotisivut

Rewell Center

Vieläkö mietit mitä antaisit lahjaksi?

Tule jouluostoksille, kun Lähetyssoppi myy tuotteitaan Rewell Centerissä lauantaina 14.12. ja 21.12. klo 10 - 16. Myyntipöydällä on laaja valikoima käsin kudottuja villasukkia ja muita lahjatuotteita.

Gerbyn seurakuntakoti

Särkyneenä savenvalajan käsissä

Särkyneenä savenvalajan käsissä on sielunhoidollinen ryhmä, jossa etsitään ja löydetään rauhaa elämän kiemuroissa.

Palosaaren seurakuntatalo

Metsäkallion diakonia- ja lähetyspiiri

Kaikille diakonia- ja lähetystyöstä kiinnostuneille