Palosaaren eläkeläispiiri

Palosaaren seurakuntatalo

Eläkeläinen, tule mukaan toisten ikäistesi seuraan! Toivonkulmassa Palosaaren seurakuntatalolla kokoontuu joka toinen tiistai iloinen joukko 65+ -ikäisiä naisia ja miehiä.

Piiri on kaikille eläkeläisille avoin. Sen toimintaan voi tulla tutustumaan ilmoittautumatta - vaikka vain kerran tai sitten jäädäkseen. Ohjelmassa on muun muassa rupattelua ajankohtaisista teemoista, kahvihetki, hartaus ja hengellisiä lauluja. Kahvimaksu on 2 euroa.

Tiedustelut: diakoni Päivi Ahvenvaara puh. 044 480 8267.

Huutoniemen kirkko

Diakonia- ja palvelupiiri

Kahviraha alueen diakoniatyön tukemiseen.

Vaasanpuistikko 3 E

Bungo-piiri

Vaasan suomalaisen seurakunnan Bungo-piiri on aktiivinen naisten ryhmä, jonka sydäntä lähellä ovat erityisesti Tansanian naiset ja lapset.
Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa. Tervetuloa sinä, joka olet kiinnostunut toiminnallisesta ryhmästä ja toiminnan kautta hyväntekeväisyydestä.

Koulukatu 26-28

Eläkeläisten ruokailu

Tervetuloa edulliselle lounaalle muiden eläkeläisten kanssa.