Kunpa sinut tuntisin paremmin-parikurssi

Perheneuvonta, Koulukatu 26 A

Kurssi on pareille, jotka haluavat parantaa keskinäistä yhteyttä ja lisätä ymmärrystään omasta parisuhteestaan. Ilmoittautuminen 8.8. - 4.9.

Kurssille otetaan seitsemän paria ja heidän toivotaan osallistuvan kaikkiin tapaamisiin ja sitoutuvan työskentelyyn. Painopiste on keskusteluissa oman parin kanssa. Ennen kurssin alkamista ohjaajat ottavat yhteyttä ilmoittautuneisiin.

Kurssi kokoontuu Perheasiain neuvottelukeskuksen tiloissa, Koulukatu 26 B, 4. krs lauantaina 14.9. klo 10-15 ja tiistaisin 17.9., 1.10. ja 15.10. klo 17.30-19.30. Kurssi on maksuton, tarjoiluista peritään 20€/perhe. Tarvittaessa pyrimme järjestämään lapsille erillistä ohjelmaa.

Kurssitapaamisten aiheina ovat esimerkiksi

- Rakkauden ja kiintymyssuhteen ymmärtäminen
- Kun yhteys katkeaa - tuhoavat keskustelut
- Arkojen kohtien tunnistaminen
- Turvallisen perustan luominen
- Luottamuksen palauttaminen
- Kun yhteys löytyy
- Tunneyhteyden vahvistaminen läheisyyden ja kosketuksen avulla.

Tiedustelut: perheneuvoja Päivi Ylimäki, paivi.ylimaki@evl.fi, p. 044 480 8493

Ilmoittautuminen 4.9. mennessä. Ilmoittautumislomake aukeaa 8.8. sivulla www.vaasansuomalainenseurakunta.fi/tule-mukaan-ilmoittaudu

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!

Ristinummen seurakuntakeskus

Nummen olkkari

Ristinummen seurakuntakeskus

Ristinummen aamupuuro ja ruokakassijako diakoniatyön asiakkaille

Aamupalaa tarjolla kello 9-11.30. Ruokakassin saa esittämällä ruokakassipassin. Passia voi anoa diakoniatyön vastaanotolla.