Metsäkallion diakonia- ja lähetyspiiri

Palosaaren seurakuntatalo

Aiemmin Metsäkallion seurakuntakodissa kokoontunut piiri kokoontuu nyt Palosaaren seurakuntatalossa. Piiri on avoin kaikille vaasalaisille, tervetuloa mukaan kaikki diakoniasta ja lähetystyöstä kiinnostuneet ihmiset!

Piirissä jutellaan päivän aiheista, hiljennytään hartauteen, kuullaan lähettien kirjeitä ja nautitaan yhdessäolosta.

Tiedustelut: Riitta Pohjanpalo puh. 044 480 8270.

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!

Palosaaren seurakuntatalo

Palosaaren eläkeläispiiri

Eläkeläinen, tule mukaan toisten ikäistesi seuraan! Toivonkulmassa Palosaaren seurakuntatalolla kokoontuu joka toinen tiistai iloinen joukko 65+ -ikäisiä naisia ja miehiä.

Kauppapuistikko 4

Puikot Ristissä

Puikot ristissä on joka tiistainen avoin kohtaamispaikka osoitteessa Kauppapuistikko 4, jossa sijaitsevat sekä nuorisotila Cross että uusi Lähetyssoppi.