Tapani Tammenpään ja Lars Höglundin taidenäyttely

Koulukatu 26-28

Taiteilijoiden Tapani Tammenpään ja Lars Höglundin taideteoksia on esillä isossa seurakuntasalissa.

Taiteilijat Tammenpää ja Höglund pitävät taidenäyttelyn isossa seurakuntasalissa. Näyttely on osa valtakunnallista ARMAS-festivaalia, joka järjestetään Vaasassa 7.-13.10. ARMAS-festivaalilla juhlitaan ikääntymistä ja halutaan nostaa esiin taiteilijoita, taidealojen toimijoita, taidelaitoksia, vanhuustyön järjestöjä sekä kunta-alan toimijoita, joita tehdä ikääntymisen teemoja näkyväksi taiteen ja toimijoiden keinoin.

Näyttely on avoinna yleisölle tutustua tiistaina 8.10. klo 9 - 11 ja perjantaina 11.10. klo 9-12.

Lisäksi taiteilijat kertovat töistään Vaasan suomalaisen ja ruotsalaisen seurakuntien eläkeläislounailla keskiviikkona 9. lokakuuta ruotsiksi ja torstaina 10. lokakuuta suomeksi. Ruokailut alkavat kello 11.30 ja taiteilijat pitävät esitelmänsä ruokailujen loppupuolella kello 12 jälkeen.

Armas-festivaalin tapahtumat

Palosaaren seurakuntatalo

Metsäkallion diakonia-lähetyspiiri

Kaikille diakonia- tai lähetystyöstä kiinnostuneille.

Ristinummen seurakuntakeskus

Ristinummen diakoniapiiri

Laulua, hartautta, kahvihetki, osallisuutta ja osallistumista diakoniatyöhön.

Palosaaren seurakuntatalo

Palosaaren eläkeläispiiri

Eläkeläinen, tule mukaan toisten ikäistesi seuraan! Toivonkulmassa Palosaaren seurakuntatalolla kokoontuu joka toinen tiistai iloinen joukko 65+ -ikäisiä naisia ja miehiä.