Huutoniemen kirkko

Pyhän aihe: Jeesus antaa elämän

Saarnaajana pastori Harri Kuhalampi, liturgina Pauna. ELY:n kirkkopyhä. ELY:n kirkkopyhä jatkuu messun ja kirkkokahvien jälkeen seuroilla, joissa puhuvat pastori Harri Kuhalampi ja Mira Pauna.

Cross

Säkkituolikirkko

Nuorten aikuisten oma jumalanpalvelushetki. Pohdiskelua sanan äärellä ja rentoa yhdessäoloa.

Koulukatu 26-28

Yhteiskristillinen Kristus-päivän rukousilta

Rukoilemme yhdessä Vaasan puolesta. Tervetuloa mukaan kaikista seurakunnista!

Vaasan kirkko

Häikäisevän kirkas -konsertti

Pekka Simojoki julkaisi uuden ylistyslevyn Häikäisevän kirkas syksyllä 2018. Näiden uusien ja vanhempien Simojoen ylistyslaulujen pohjalta toteutetaan kirkkokiertue syyskuussa 2019. "Voi, mikä riemu, Häikäisevän kirkas, Siunattu olkoon hän, Pyhän kosketus, Suurenmoinen..." ja monet muut rakastetut laulut vievät Pyhän ääreen. Iloa ja valoa on ilmassa.

Liput 22 e palvelupalkkioineen ennakkoon, 25 e ovelta mikäli lippuja jäljellä. Lipunmyynti: www.tiketti.fi/haikaisevankirkas