Vauvamuskari

Hietalahden seurakuntakoti

Alle 1v lapset musisoivat, loruilevat ja hiljentyvät yhdessä vanhempiensa kanssa lastenohjaajien johdolla

Vauvamuskari on tarkoitettu alle vuoden ikäisille vauvoille vanhempineen. Vauvamuskarissa lauletaan, leikitään ja musisoidaan sekä hiljennytään yhteiseen hartaushetkeen ja tutustutaan toisiin vauvaperheisiin. Seurakunta tarjoaa kahvit. Huom! Viereisessä huoneessa samaan aikaan avoin parkkipäiväkerho johon voit ilmoittaa vanhemmat lapsesi.

Parkkipäiväkerho

Parkkiin voit tuoda lapsesi jos tarvitset omaa aikaa tai lapsesi kaipaa seuraa. Ilmoittautumiset torstaisin klo 16 mennessä puh. 044 4808 253

Vauvamuskari

Vaasan kristillinen koulu Varastokatu 7

Ilon askeleet

Ilon askelten toimintaan ovat tervetulleita laulamaan, juttelemaan ja liikkumaan lapset, nuoret ja aikuiset yhdessä.