Palosaaren eläkeläispiiri

Palosaaren seurakuntatalo

Eläkeläinen, tule mukaan toisten ikäistesi seuraan! Toivonkulmassa Palosaaren seurakuntatalolla kokoontuu joka toinen tiistai iloinen joukko 65+ -ikäisiä naisia ja miehiä.

Piiri on kaikille eläkeläisille avoin. Sen toimintaan voi tulla tutustumaan ilmoittautumatta - vaikka vain kerran tai sitten jäädäkseen. Ohjelmassa on muun muassa rupattelua ajankohtaisista teemoista, kahvihetki, hartaus ja hengellisiä lauluja. Kahvimaksu on 2 euroa.

Tiedustelut: diakoni Päivi Ahvenvaara puh. 044 480 8267.

Palosaaren seurakuntatalo

Palosaaren eläkeläispiiri

Gerbyn seurakuntakoti

Gerbyn eläkeläispiiri

Eläkeläiset kokoontuvat joka toinen keskiviikko keskustelemaan eri teemoista ja aiheista. Pientä toimintaa yhdessä, hartaus, hengellisiä lauluja ja virsiä. Kahvi 2 e

Koulukatu 26-28

Kylväjä-piiri

Kylväjä-lähetyspiiri tukee erityisesti lähetysjärjestö Kylväjän kautta tehtävää työtä Etu-Aasiassa, kuten nimikkolähettiemme Saara ja Tomas Bengtssonin työtä Bangladeshissa.