Suvilahden lähetys- ja eläkepiiri

Hietalahden seurakuntakoti

Suvilahden lähetys- ja eläkeläispiirit jatkavat toimintaansa yhdessä seurakuntakodilla Pitkäkatu 77.

Piirissä virkistäydytään yhdessäolosta ja keskustellaan kahvikupin äärellä päivän aiheista. Vapaaehtoinen kahviraha lähetys- ja diakoniatyölle. Lyhyt hartaus.

Mikäli haluat kuljetuksen piiriin ilmoittaudu edellisenä päivänä Arja Höykinpurolle puh. 050 584 2350. Auto lähtee klo 12.30 Suvilahdesta Porinkatu 6 ja pysähtyy Korkeamäen pysäkillä. Paluukuljetus välittömästi piirin jälkeen.

Lisätiedustelut: Riitta Pohjanpalo puh. 044 480 8270

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!

Hietalahden seurakuntakoti

Olohuone naisille

Tervetuloa seuraamme sinä, joka kaipaat samankaltaista työikäistä naisporukkaa jakamaan arjen ilot ja surut ja saamaan voimaa kolmiyhteiseltä Jumalalta.

Koulukatu 26-28

Eläkeläisten ruokailu

Tervetuloa eläkeläisten yhteiselle lounaalle.
Mahdollisuus myös pankkikorttimaksuun.

Tämä on kevään viimeinen lounas ennen kesätaukoa.
Siunattua kesää ja tapaamisiin syksyllä.