Perheiden toimintailta

Huutoniemen kirkko

Yhteistä puuhaa perheelle.

Illassa on mahdollisuus ajaa isolla sähköautoradalla, askarrella, hyppiä pomppulinnassa sekä osallistua vaihteleviin toimintapisteisiin. Kello18.50 on iltahartaus ja iltapala. Lisätietoja Tomilta: 044 4808 243 tai tomi.hakkarainen@evl.fi

Alskathemmetin leirikeskus

Isovanhempien ja lastenlasten retki

Retkipäivä isovanhemmille ja lastenlapsille Alskathemmetin leirikeskukseen!

Mummu tai vaari, lähde nauttimaan yhdessäolosta 3-10-vuotiaan lapsenlapsen tai -lastesi kanssa yhden päivän retkelle!
Yhdessä koette rentoja hetkiä merenläheisessä luonnossa iloiten leikistä, laulusta ja askartelusta. Nautitte myös ruokapöydän antimista sekä voimaannutte hiljentymisestä.

Österhankmon leirikeskus

Isovanhempien ja lastenlasten retkipäivä

Mummu tai vaari, lähde nauttimaan yhdessäolosta 3-10-vuotiaan lapsenlapsen tai-lastesi kanssa yhden päivän retkelle Österhankmoon!