Häikäisevän kirkas -konsertti

Vaasan kirkko

Pekka Simojoki julkaisi uuden ylistyslevyn Häikäisevän kirkas syksyllä 2018. Näiden uusien ja vanhempien Simojoen ylistyslaulujen pohjalta toteutetaan kirkkokiertue syyskuussa 2019. "Voi, mikä riemu, Häikäisevän kirkas, Siunattu olkoon hän, Pyhän kosketus, Suurenmoinen..." ja monet muut rakastetut laulut vievät Pyhän ääreen. Iloa ja valoa on ilmassa.

Liput 22 e palvelupalkkioineen ennakkoon, 25 e ovelta mikäli lippuja jäljellä. Lipunmyynti: www.tiketti.fi/haikaisevankirkas

Konserttien musiikista vastaa Simojoen lisäksi Make Perttilän johtama yhtye, jossa soittavat Joonas Kasurinen (koskettimet), Ville Salminen (kitarat), Pasi Ryökkynen (basso), Mikko Pettinen (trumpetti ja laulu) ja Sami Koskela (rummut). Laulusolisteina Mirkka Paajanen, Maija Lehtinen ja Heidi Simelius.

Kiertueen tuottavat Kansan Raamattuseura ja Hengen uudistus kirkossamme yhteistyössä Ohjelmatoimisto Kristallin kanssa. Konsertti on osa Kristuspäivä 2019 -kiertuetta.

Arkipäivän rukoushetki

Rukoile ja kiitä yhdessä toisten kanssa.

Sanan ja laulun ilta

Järj. srk ja Suomen Raamattuopisto