Kirkkomusiikin päivä

Vaasan kirkko

Lauletaan yhdessä! - kirkkomusiikin päivä

Valtakunnallista kirkkomusiikin päivää vietetään torstaina 19.9. eri puolilla Suomea. Tarkoituksena on tehdä kirkon musiikkia ja musiikkitoimintaa tutuksi sekä samalla madaltaa seurakuntalaisten osallistumisen kynnystä osallistua.
Vaasassa kirkkomusiikin päivän tapahtumat keskittyvät Vaasan kirkkoon. Olet tervetullut laulamaan virsiä, kuuntelemaan musiikkia tai osallistumaan avoimiin kuoroharjoituksiin seurakunnan kirkkokuorojen kanssa.

Päivän aikataulu:
12.00 Lounasmatinea
12.30 Virsilaulutuokio
13.30 Urkujen esittely
17.00-17.50 Avoin kuoroharjoitus lapsikuorojen kanssa
18.00-19.00 Avoin kuoroharjoitus aikuiskuorojen kanssa
19.00 Kuoroinfot

Huom. Ohjelman aikataulu on muuttunut Loiston tiedoista.

Palosaaren seurakuntatalo

Naistenpäivä

Ohjelmassa alkusanat ja virsi, keittolounas (vapaaehtoinen ateriamaksu), laulua, tietoisku ensiavusta, kahvit, runoja, pyhää tanssia (villasukat mukaan!)

Huutoniemen kirkko

Messu

Kirkon työ koululaisten parissa täyttää sata vuotta! Tule yhteiseen juhlamessuun, jota kirkossa yökyläilleet koululaiset ovat valmistelleet!