Puikot Ristissä

Kauppapuistikko 4

Puikot ristissä on joka tiistainen avoin kohtaamispaikka osoitteessa Kauppapuistikko 4, jossa sijaitsevat sekä nuorisotila Cross että uusi Lähetyssoppi.

Kohtaamispaikka on avoin joka tiistai klo 17 alkaen paitsi syyslomaviikolla 42.

Ota mukaasi keskeneräinen käsityö, tai tule opettelemaan yhdessä uutta kanssamme. Nuorisotilan tiloissa voi pelailla erilaisia pelejä. Tarjolla on myös kahvia ja teetä.

Puikot ristissä -kohtaamispaikassa mukana ovat lähetyssihteeri Riitta Pohjanpalo, nuorisotyönohjaaja Tiia Tervonen ja diakonissa Minna Hirvilammi.

ma. diakonissa
Kapteeninkatu 14-16
65200 Vaasa

Gerby, Västervik, Pukinjärvi. Kirkon Keskusteluapu Diakoniavastaanotto tiistai klo 9-11, @minnadiakonissa

Kauppapuistikko 4

Puikot Ristissä

Onkilahden yhtenäiskoulu, Vuorikatu 11, liikuntasali.

Sählyvuoro

Nuorten aikuisten oma sählyvuoro. Pelivälineet löytyvät paikan päältä. Tule mukaan tutustumaan peliin ja pelaajiin!

Cross

Nuorten aikuisten peli-ilta

Nuorten aikuisten peli-ilta. Pelailua ja rentoa yhdessäoloa.