Kävele naisella ammatti -tapahtuma

Vaasan torin Vapauden patsas

Tule mukaan tukemaan kehitysmaiden naisia ja kävelemään naiselle ammatti. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan tai vieraile www.naistenpankki.fi -sivulla tekemässä lahjoitus: https://www.naistenpankki.fi/tapahtumat/kavele-naiselle-ammatti-vaasa-2/

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, viettää juhlavuottaan kun tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan merkittävällä tavalla kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun.

Koulukatu 26-28

Eläkeläisten ruokailu

Tervetuloa edulliselle lounaalle muiden eläkeläisten kanssa.

Vaasan kirkko

Kirkkomusiikin päivä

Lauletaan yhdessä! - kirkkomusiikin päivä

Valtakunnallista kirkkomusiikin päivää vietetään torstaina 19.9. eri puolilla Suomea. Tarkoituksena on tehdä kirkon musiikkia ja musiikkitoimintaa tutuksi sekä samalla madaltaa seurakuntalaisten osallistumisen kynnystä osallistua.
Vaasassa kirkkomusiikin päivän tapahtumat keskittyvät Vaasan kirkkoon. Olet tervetullut laulamaan virsiä, kuuntelemaan musiikkia tai osallistumaan avoimiin kuoroharjoituksiin seurakunnan kirkkokuorojen kanssa.

Vuorikeskus, Vuorikatu 2 - 4

Torstaituokio

Hartaushetki, musiikkia ja päiväkahvit. Torstaituokio on avoin kaikille eläkeläisille. Tervetuloa!