Kävele naisella ammatti -tapahtuma

Vaasan torin Vapauden patsas

Tule mukaan tukemaan kehitysmaiden naisia ja kävelemään naiselle ammatti. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan tai vieraile www.naistenpankki.fi -sivulla tekemässä lahjoitus: https://www.naistenpankki.fi/tapahtumat/kavele-naiselle-ammatti-vaasa-2/

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, viettää juhlavuottaan kun tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan merkittävällä tavalla kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun.

Palosaaren seurakuntatalo

Naistenpäivä

Ohjelmassa alkusanat ja virsi, keittolounas (vapaaehtoinen ateriamaksu), laulua, tietoisku ensiavusta, kahvit, runoja, pyhää tanssia (villasukat mukaan!)

Huutoniemen kirkko

Messu

Kirkon työ koululaisten parissa täyttää sata vuotta! Tule yhteiseen juhlamessuun, jota kirkossa yökyläilleet koululaiset ovat valmistelleet!