Uuden Lähetyssopen avajaiset

Cross

Uuden Lähetyssopen avajaiset ja käyttöönottojuhla korttelin päässä torilta Kauppapuistikko 4:ssä.

Avajaispuhe kirkkoherra Tuomo Klapuri, Tuuli Kela, Riitta Pohjanpalo. Tarjolla kakkukahvit ja kankainen Lähetyssoppikassi 100 ensimmäiselle asiakkaalle.
Kun vapaaehtoistyö ja hyväntekeväisyys yhdistyvät, siitä syntyy lahjatavarakauppa Lähetyssoppi. Kaupan kaikki tuotteet ovat vapaaehtoisten tekemiä ja koko tuotto käytetään auttamiseen lähetystyössä.

Lähetyssoppi avaa ovensa uudessa osoitteessa

Koulukatu 26-28

Kylväjä-piiri

Kylväjä-lähetyspiiri tukee erityisesti lähetysjärjestö Kylväjän kautta tehtävää työtä Etu-Aasiassa, kuten nimikkolähettiemme Saara ja Tomas Bengtssonin työtä Bangladeshissa.

Café Proosa, Pääkirjasto

Perjantaikävely

Kokoontuu parillisten viikkojen perjantaina kaupunginkirjaston kahvilaan klo 10.15, jossa lyhyt info ja aamun sana. Kävelemään lähdetään klo 10.45. Kävely kestää noin tunnin.

Luther-talo, Kirkkopuistikko 10

Luther-talon lähetyspiiri

Luther-talon lähetyspiirissä muistetaan erityisesti SLEY:n tekemää lähetystyötä Japanissa.