Bungo-piiri

Vaasanpuistikko 3 E

Vaasan suomalaisen seurakunnan Bungo-piiri on aktiivinen naisten ryhmä, jonka sydäntä lähellä ovat erityisesti Tansanian naiset ja lapset.
Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa. Tervetuloa sinä, joka olet kiinnostunut toiminnallisesta ryhmästä ja toiminnan kautta hyväntekeväisyydestä.

Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo Vaasanpuistikko 3 E, 1 krs, rippikoululuokka.
Erilaisilla myyjäisillä ja tapahtumilla kerätään tuottoa Tansaniaan toimitettavaksi.

Palosaaren seurakuntatalo

Palosaaren eläkeläispiiri

Eläkeläinen, tule mukaan toisten ikäistesi seuraan! Toivonkulmassa Palosaaren seurakuntatalolla kokoontuu joka toinen tiistai iloinen joukko 65+ -ikäisiä naisia ja miehiä.

Gerbyn seurakuntakoti

Gerbyn eläkeläispiiri

Eläkeläiset kokoontuvat joka toinen keskiviikko keskustelemaan eri teemoista ja aiheista. Pientä toimintaa yhdessä, hartaus, hengellisiä lauluja ja virsiä. Kahvi 2 e

Luther-talo, Kirkkopuistikko 10

Luther-talon lähetyspiiri

Luther-talon lähetyspiirissä muistetaan erityisesti SLEY:n tekemää lähetystyötä Japanissa.