Bungo-piiri

Vaasanpuistikko 3 E

Vaasan suomalaisen seurakunnan Bungo-piiri on aktiivinen naisten ryhmä, jonka sydäntä lähellä ovat erityisesti Tansanian naiset ja lapset.
Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa. Tervetuloa sinä, joka olet kiinnostunut toiminnallisesta ryhmästä ja toiminnan kautta hyväntekeväisyydestä.

Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo Vaasanpuistikko 3 E, 1 krs, rippikoululuokka.
Erilaisilla myyjäisillä ja tapahtumilla kerätään tuottoa Tansaniaan toimitettavaksi.

Huutoniemen kirkko

Äiti Teresa - piiri

Äiti Teresa piirissä tehdään käsitöitä ja kerätään kahviraha hyväntekeväisyyteen. Piirille voi lahjoittaa villalankoja.

Vaasan kirkko

Bungo-piirin kahvila

Kansainvälistä diakoniaa voit tehdä tulemalla ostoksille Bungo-piirin kahvilaan Vaasan kirkon kellaritilaan klo 17-23

Kahvila on osa taiteiden yön ohjelmaa.