Diakonia- ja palvelupiiri

Huutoniemen kirkko

Kahviraha alueen diakoniatyön tukemiseen.

Diakoniapiiri palvelee, kukin voimiensa mukaan, srk:n diakoniatyötä. Piiri järjestää kahvituksia ja myyjäisiä. Tiedustelut: Hannele Teppo puh. 040 5678970

65101 Vaasa

Huutoniemi, Asevelikylä, Purola, Teeriniemi, Melaniemi, Kiilapalsta, Klemettilä. Kehitysvammaiset. Vastaanotto Ristinummen seurakuntakeskuksella os. Kappelinmäentie 8, vastaanotto pe klo 9-11.

Palosaaren seurakuntatalo

Palosaaren eläkeläispiiri

Eläkeläinen, tule mukaan toisten ikäistesi seuraan! Toivonkulmassa Palosaaren seurakuntatalolla kokoontuu joka toinen tiistai iloinen joukko 65+ -ikäisiä naisia ja miehiä.

Gerbyn seurakuntakoti

Gerbyn eläkeläispiiri

Eläkeläiset kokoontuvat joka toinen keskiviikko keskustelemaan eri teemoista ja aiheista. Pientä toimintaa yhdessä, hartaus, hengellisiä lauluja ja virsiä. Kahvi 2 e

Ristinummen seurakuntakeskus

Ruokakassijako ja aamupala diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakoniatyöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!