Ristinummipäivä

Muu tila

Ristinummi - päivänä Kyläkeskus Kultanummen tiloissa monenlaista toimintaa. Vapaa pääsy.

Ristinummi-päivänä kyläkeskus Kultanummen tiloissa, Vanhan Vaasan katu 8,
seurakunnalla esittelypöytä ja mukiarvonta. Lisäksi kansainvälinen kahvila, Ristinummen
kaavauudistuksen esittely, vilttikirppis jne.

65101 Vaasa

Huutoniemi, Asevelikylä, Purola, Teeriniemi, Melaniemi, Kiilapalsta, Klemettilä. Kehitysvammaiset. Vastaanotto Ristinummen seurakuntakeskuksella os. Kappelinmäentie 8, ke klo 9-11.

Ristinummen seurakuntakeskus

Ristinummen aamupuuro ja ruokakassijako diakoniatyön asiakkaille

Aamupalaa tarjolla kello 9-11.30. Ruokakassin saa esittämällä ruokakassipassin. Passia voi anoa diakoniatyön vastaanotolla.

Ristinummen seurakuntakeskus

Ristinummen aamupuuro ja ruokakassijako diakoniatyön asiakkaille

Palosaaren seurakuntatalo

Palosaaren eläkeläispiiri

Eläkeläinen, tule mukaan toisten ikäistesi seuraan! Toivonkulmassa Palosaaren seurakuntatalolla kokoontuu joka toinen tiistai iloinen joukko 65+ -ikäisiä naisia ja miehiä.