Bungo-piirin kahvila

Vaasan kirkko

Kansainvälistä diakoniaa voit tehdä tulemalla ostoksille Bungo-piirin kahvilaan Vaasan kirkon kellaritilaan klo 17-23

Kahvila on osa taiteiden yön ohjelmaa.

Myytävänä valmiita kinkku- ja lohivoileipiä sekä makeaa leivonnaista kahvin, teen tai mehun kanssa.

Myytävänä myös Tansaniasta tuotuja värikkäitä mekkoja ja koruja.

Tuotto menee mm. Morogoron hiippakunnan naisten ja tyttöjen turvakodin toimintaan ja Kimbilion toimintaan. Kimbilio on turvakoti Tansanian naisille ja lapsille.

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!

Ristinummen seurakuntakeskus

Ristinummen aamupuuro ja ruokakassijako diakoniatyön asiakkaille

Aamupalaa tarjolla kello 9-11.30. Ruokakassin saa esittämällä ruokakassipassin. Passia voi anoa diakoniatyön vastaanotolla.

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille