Ristinummen aamupuuro ja ruokakassijako diakoniatyön asiakkaille

ke 7.8. kello 09.00 - kello 11.30

Ristinummen aamupuuro ja ruokakassijako diakoniatyön asiakkaille Ristinummen seurakuntakeskus

Aamupalaa tarjolla kello 9-11.30. Ruokakassin saa esittämällä ruokakassipassin. Passia voi anoa diakoniatyön vastaanotolla.

Diakoniatyö tarjoaa aamupalan; kahvia, teetä, mehua, voileipiä, puuroa ja hedelmiä. Ruokakassin voi saada kerran kuukaudessa ruokakassipassin esittämällä. Passi anotaan diakoniatyön vastaanotolla. Ota mukaan tulo- ja menotiedot vastaanotolle, joka on Ristinummella kesäisin keskiviikkoisin kello 9-11.

diakoni
Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa

Päihde- ja kriminaalityö, katulähetys. Vastaanotto: Vaasanpuistikko 3 E ti klo 9 - 11, Ristinummen srk-keskus pe klo 9 - 11.

65101 Vaasa

Huutoniemi, Asevelikylä, Purola, Teeriniemi, Melaniemi, Kiilapalsta, Klemettilä. Kehitysvammaiset. Vastaanotto Ristinummen seurakuntakeskuksella os. Kappelinmäentie 8, ke klo 9-11.

diakoni
Kappelinmäentie 8
65370 Vaasa

Ristinummi, Vanha Vaasa, Haapaniemi, Pappilanmäki, Höstvesi, Runsor, Liisanlehto. Vastaanotto: Ristinummen srk-keskus ke, pe klo 9 - 11.

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!

Ristinummen seurakuntakeskus

Nummen olkkari