Ristinummen aamupuuro ja ruokakassijako diakoniatyön asiakkaille

ke 7.8. kello 09.00 - kello 11.30

Ristinummen aamupuuro ja ruokakassijako diakoniatyön asiakkaille Ristinummen seurakuntakeskus

Aamupalaa tarjolla kello 9-11.30. Ruokakassin saa esittämällä ruokakassipassin. Passia voi anoa diakoniatyön vastaanotolla.

Diakoniatyö tarjoaa aamupalan; kahvia, teetä, mehua, voileipiä, puuroa ja hedelmiä. Ruokakassin voi saada kerran kuukaudessa ruokakassipassin esittämällä. Passi anotaan diakoniatyön vastaanotolla. Ota mukaan tulo- ja menotiedot vastaanotolle, joka on Ristinummella kesäisin keskiviikkoisin kello 9-11.

diakoni
Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa

Päihde- ja kriminaalityö, katulähetys. Vastaanotto: Vaasanpuistikko 3 E ti klo 9 - 11, Ristinummen srk-keskus pe klo 9 - 11.

65101 Vaasa

Huutoniemi, Asevelikylä, Purola, Teeriniemi, Melaniemi, Kiilapalsta, Klemettilä. Kehitysvammaiset. Vastaanotto Ristinummen seurakuntakeskuksella os. Kappelinmäentie 8, vastaanotto pe klo 9-11.

Ristinummen seurakuntakeskus

Nummen olkkari

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!

Ristinummen seurakuntakeskus

Ruokakassijako ja aamupala diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakoniatyöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille