Kesäillan yhteislauluhetki

Sundin ranta, Palosaari

Tule meren äärelle laulamaan Suvilinnun lauluja!

Outi Klapuri, Monica Metsäranta, Johanna Välimäki. Lauletaan lauluja ja virsiä Suvilinnun lauluja -vihkosta. Kolehti Kirkon Ulkomaanavulle.

Toivelauluhetki

Kosketus-kiertue

Kirjailija-terapeutti Tommy Hellstenin ja laulaja-lauluntekijä Tommi Kaleniuksen yhteiskiertue Kosketus.

Häikäisevän kirkas -konsertti

Pekka Simojoki julkaisi uuden ylistyslevyn Häikäisevän kirkas syksyllä 2018. Näiden uusien ja vanhempien Simojoen ylistyslaulujen pohjalta toteutetaan kirkkokiertue syyskuussa 2019. "Voi, mikä riemu, Häikäisevän kirkas, Siunattu olkoon hän, Pyhän kosketus, Suurenmoinen..." ja monet muut rakastetut laulut vievät Pyhän ääreen. Iloa ja valoa on ilmassa.

Liput 22 e palvelupalkkioineen ennakkoon, 25 e ovelta mikäli lippuja jäljellä. Lipunmyynti: www.tiketti.fi/haikaisevankirkas