Äiti Teresa - piiri

Huutoniemen kirkko

Äiti Teresa piirissä tehdään käsitöitä ja kerätään kahviraha hyväntekeväisyyteen. Piirille voi lahjoittaa villalankoja.

Piiri kokoontuu maanantaisin parillisilla viikoilla Huutoniemen kirkon 1.kerroksen nuorisotilassa. Tied. Leila Nortunen p.040 7448027.

65101 Vaasa

Huutoniemi, Asevelikylä, Purola, Teeriniemi, Melaniemi, Kiilapalsta, Klemettilä. Kehitysvammaiset. Vastaanotto Ristinummen seurakuntakeskuksella os. Kappelinmäentie 8, ke klo 9-11.

Huutoniemen kirkko

Diakonia- ja palvelupiiri

Kahviraha alueen diakoniatyön tukemiseen.

Vaasanpuistikko 3 E

Bungo-piiri

Vaasan suomalaisen seurakunnan Bungo-piiri on aktiivinen naisten ryhmä, jonka sydäntä lähellä ovat erityisesti Tansanian naiset ja lapset.
Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa. Tervetuloa sinä, joka olet kiinnostunut toiminnallisesta ryhmästä ja toiminnan kautta hyväntekeväisyydestä.

Koulukatu 26-28

Eläkeläisten ruokailu

Tervetuloa edulliselle lounaalle muiden eläkeläisten kanssa.