Toivelauluhetki

Vaasan kirkko

Tule laulamaan yhdessä ystäväsi kanssa toivelauluja. Aluksi lyhyt äänenavaus ja sitten lauletaan täysin palkein. Vapaa pääsy. Lopuksi pieni kahvihetki.

Kanttorina Valtteri Tuomisto

Vaasan kirkko

Kirkkomusiikin päivä

Lauletaan yhdessä! - kirkkomusiikin päivä

Valtakunnallista kirkkomusiikin päivää vietetään torstaina 19.9. eri puolilla Suomea. Tarkoituksena on tehdä kirkon musiikkia ja musiikkitoimintaa tutuksi sekä samalla madaltaa seurakuntalaisten osallistumisen kynnystä osallistua.
Vaasassa kirkkomusiikin päivän tapahtumat keskittyvät Vaasan kirkkoon. Olet tervetullut laulamaan virsiä, kuuntelemaan musiikkia tai osallistumaan avoimiin kuoroharjoituksiin seurakunnan kirkkokuorojen kanssa.

Ristinummen seurakuntakeskus

Nummen olkkari

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!

Ristinummen seurakuntakeskus

Ruokakassien jako ja aamupala