Ristinummen aamupuuro ja ruokakassijako diakoniatyön asiakkaille

ke 17.7. kello 09.00 - kello 11.30

Ristinummen aamupuuro ja ruokakassijako diakoniatyön asiakkaille Ristinummen seurakuntakeskus

Aamupalaa tarjolla kello 9-11.30. Ruokakassin saa esittämällä ruokakassipassin. Passia voi anoa diakoniatyön vastaanotolla.

Diakoniatyö tarjoaa aamupalan; kahvia, teetä, mehua, voileipiä, puuroa ja hedelmiä. Ruokakassin voi saada kerran kuukaudessa ruokakassipassin esittämällä. Passi anotaan diakoniatyön vastaanotolla. Ota mukaan tulo- ja menotiedot vastaanotolle, joka on Ristinummella kesäisin keskiviikkoisin kello 9-11.

diakoni
Vaasanpuistikko 3 E
65100 Vaasa

Päihde- ja kriminaalityö, katulähetys. Vastaanotto: Vaasanpuistikko 3 E ti klo 9 - 11, Ristinummen srk-keskus pe klo 9 - 11.

65101 Vaasa

Huutoniemi, Asevelikylä, Purola, Teeriniemi, Melaniemi, Kiilapalsta, Klemettilä. Kehitysvammaiset. Vastaanotto Ristinummen seurakuntakeskuksella os. Kappelinmäentie 8, vastaanotto pe klo 9-11.

Ristinummen seurakuntakeskus

Nummen olkkari

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!

Ristinummen seurakuntakeskus

Ruokakassien jako ja aamupala

Aamupala/brunssi ja kahvi.

Koulukatu 26-28