Martin kesäkahvila

Huutoniemen kirkon sisäpiha

Kolmatta kesää peräkkäin Huutoniemen kirkolla on kohtaamispaikka kaikille kesän ajan kaksi kertaa viikossa.

Martin kahvila on kaksi tiistaisin ja torstaisin klo 16-19 (ei 20.6.) Tarjolla kahvia, teetä, mehua ja pientä purtavaa. Kahvilassa on vapaaehtoinen maksu, joka menee oman seurakunnan diakoniatyön kautta tarvitseville. Kahvilassa on joinakin kertoina vaihtelevaa ohjelmaa, kannattaa seurata Facebookissa: Martin kesäkahvila.
Tiistaina 16.7. kahvilaa pyörittävät Helena, Urpo ja Anneli. Ohjelmassa on kitaransoittoa ja yhteislaulua.

Huutoniemen kirkon sisäpiha

Martin kesäkahvila

Maija-Liisa ja Veikko Rantalan 90v. syntymäpäiväseurat

Ohjelmavastuussa Arto Lehtineva, Ulla ja Ari Juupaluoma, Salli Hietikko ja Riitta Pohjanpalo.
Ei kukkia, ei lahjoja, tilaisuudessa kolehti.

Koulukatu 26-28

Ruokakassijako ja aamupuuro diakonian asiakkaille

Ota mukaan diakonityöntekijän myöntämä ruokakassipassi. Tarjolla on myös aamupuuroa, kahvit ja virkistävää seuraa!