Martin kesäkahvila

Huutoniemen kirkon sisäpiha

Kolmatta kesää peräkkäin Huutoniemen kirkolla on kohtaamispaikka kaikille kesän ajan kaksi kertaa viikossa.

Martin kahvila on kaksi tiistaisin ja torstaisin klo 16-19 (ei 20.6.) Tarjolla kahvia, teetä, mehua ja pientä purtavaa. Kahvilassa on vapaaehtoinen maksu, joka menee oman seurakunnan diakoniatyön kautta tarvitseville. Kahvilassa on joinakin kertoina vaihtelevaa ohjelmaa, kannattaa seurata Facebookissa: Martin kesäkahvila.
Tiistaina 16.7. kahvilaa pyörittävät Helena, Urpo ja Anneli. Ohjelmassa on kitaransoittoa ja yhteislaulua.

Huutoniemen kirkko

Tenavatuokio

Perhekerho lapsille ja aikuisille

Hietalahden seurakuntakoti

Hietalahden eläkeläistenpiiri

Tule mukaan eläkeläisten virikkeellisen ryhmään, joka toinen ke, parillinen viikko klo 13-14.30 Hietalahden seurakuntakotiin, Pitkäkatu 77

Vanhan Vaasan pappila

Tyttöjen kerho

7-12 -vuotiaiden tyttöjen kerho, jonka ohjelmassa on mm. leikkejä, kilpailuja, askartelua ja hartaushetki.