Iltamusiikki Vaasan kirkko

Vanhan musiikin yhtye Barocco

Jacob van Eyck (n. 1590 - 1657): Englantilainen satakieli

Joseph Bodin de Boismortier (1689 - 1755): Triosonaatti e-molli op.37 no 6 huilulle, viola da gamballe ja basso continuolle
Allegro
Adagio
Allegro

Marin Marais (1656 - 1728): Pièces de viole, Livre 4, Suite d'un Goût Etranger: Musette

Jean-Féry Rebel (1666 - 1747): Triosonaatti nr 2 F-duuri "La Venus"
Lentement
Gay
Lentement
Gay

Jacques Duphly (1715 - 1789): Pièces de clavecin, 1er livre
La Tribolet

G.Ph.Telemann (1681 - 1767): Fantasia sooloviululle D-duuri

G.Ph.Telemann: Paris quartet, Premier Suite, e-molli TWV 43:E1
Prelude-Vivement
Rigaudon
Air
Replique
Gigue

Artistit

Vanhan musiikin yhtye Baroccon jäsenet ovat huilisti ja nokkahuilisti Hanna Haapamäki, barokkiviulisti Lotta Suvanto, gambisti Maija Lampela ja cembalisti Anna Orasmaa. Yhtyeen jäsenet ovat kokeneita ja monipuolisia vanhan musiikin ammattilaisia, jotka ovat esiintyneet sekä solisteina että kamarimuusikkoina lukuisissa vanhan musiikin yhtyeissä ja orkestereissa sekä kotimaassa että ulkomailla. Paitsi barokkimusiikkia, Barocco esittää mielellään myös aikamme musiikkia ja on kotonaan myös improvisoinnin parissa. Yhtyeen jäsenet ovat pääkaupunkiseudulta viulisti Suvantoa lukuun ottamatta, joka asuu Saksan Freiburgissa.
Barocco on esiintynyt aiemmin mm. sopraano Silja Aallon kanssa saksalaista barokkimusiikkia sisältäneellä ohjelmalla Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa, Alavudella Taidekeskus Harrissa ja Porvoon Tuomiokirkossa, sekä triona barokkimusiikkia ja uutta musiikkia sisältäneellä ohjelmalla Mikkelin Tuomiokirkossa, Salon seurakuntien kesäkonserttisarjassa ja Vantaan Pyhän Laurin kirkossa.
Enchanté! -konsertin ohjelma koostuu ranskalaisesta ja ranskalaisuuden inspiroimaista 1600- ja 1700 luvun kamarimusiikista. Konsertissa kuullaan ranskalaisia barokin ajan säveltäjiä kuten Rebeliä ja Boismortieria sekä yksi Telemannin pariisilaiskvartetoista. Lisäksi väleissä kuullaan soolonumeroita.

Lotta Suvanto
Barokkiviulisti Lotta Suvanto on kotoisin Alavudelta, jossa hän myös aloitti viulun soiton Etelä-Pohjanmaan Musiikkiopistossa. Suoritettuaan perusopinnot Keski-Pohjanmaan Konservatoriossa Suvanto opiskeli Malmön musiikkiokorkeakoulussa Jennifer Nuttal-Wolfin johdolla.Malmössä hän tutustui myös cembalisti Lars-Ulrik Mortrnseniin,gambisti Erin Headly'hin sekä viulisti Peter Spisskyyn ,jotka ohjasivat hänet Euroopan Unionin Barokkiorkesteriin.
Barokkiviulun Meisterklass-tutkintoon johtavat opinnot L.S.suoritti Würzburgin musiikkikorkeakoulussa Gottfried von der Goltzin luokalla.
Nykyään hän asuu Freiburgissa ja vierailee vakituisesti Freiburgin Barokkiorkesterissa,kammerorchesterbaselissa,Bachakademie Stuttgart sekä Collegium vocaleGent -orkestereissa.
Kamarimusiikki on hänelle tärkeä vastapaino orkesterityölle.Trio Baroccon ohella on työn alla jousitrioversio Bacin Goldberg-variaatioista tanssija Friederike Rademannin kanssa.

Vaasan suomalainen seurakunta, Vasa svenska församling

Vaasan kirkko

Pontus Grans kontrabasso