Lounasmusiikki

Lounasmusiikkia taivaallisella taukopaikalla

Astu kirkkoon ja pidä toisenlainen tauko rauhasta, kauneudesta ja pyhästä nauttien. Talleta päivääsi ripaus suojelusta ja jatka matkaasi tai työtäsi kevein kesämielin.
Vaasan kirkossa soi uutuutena lounasmusiikki torstaisin 13. kesäkuuta alkaen klo 11 - 11.20. Musiikkia soittavat suomalaisen ja ruotsalaisen seurakunnan kanttorit. Lounasmusiikin alussa Vaasan kirkon opas, Siiri Ojala, pitää lyhyen kaksikielisenhartauden.

Toivelauluhetki

Kosketus-kiertue

Kirjailija-terapeutti Tommy Hellstenin ja laulaja-lauluntekijä Tommi Kaleniuksen yhteiskiertue Kosketus.

Häikäisevän kirkas -konsertti

Pekka Simojoki julkaisi uuden ylistyslevyn Häikäisevän kirkas syksyllä 2018. Näiden uusien ja vanhempien Simojoen ylistyslaulujen pohjalta toteutetaan kirkkokiertue syyskuussa 2019. "Voi, mikä riemu, Häikäisevän kirkas, Siunattu olkoon hän, Pyhän kosketus, Suurenmoinen..." ja monet muut rakastetut laulut vievät Pyhän ääreen. Iloa ja valoa on ilmassa.

Liput 22 e palvelupalkkioineen ennakkoon, 25 e ovelta mikäli lippuja jäljellä. Lipunmyynti: www.tiketti.fi/haikaisevankirkas